Licitaţia pentru modernizarea Grădinii Zoologice din Craiova a fost anulată

Data publicării:
280813 licitatie zoo

Licitaţia pentru reamenajarea Grădinii Zoologice a fost, din nou, anulată. Asta pentru că nu a existat nicio firmă interesată să modernizeze spaţiul în care sunt ţinute animalele din Parcul Nicolae Romanescu. Autorităţile spun că reprezentanţii firmelor refuză să se înscrie la licitaţii, din cauza scandalurilor de la zoo din ultima perioadă.  

Contractul pentru modernizarea Grădinii Zoologice, în valoare de aproximativ 2,6 milioane de lei, nu a interesat pe nimeni până acum, deşi Primăria Craiova are banii necesari reamenajării.

În prezent, Grădina Zoologică din Craiova funcţionează fără autorizaţie. Deşi primăria a solicitat reprezentanţilor Agenţiei de Mediu prelungirea acesteia, funcţionarii au refuzat.

În acest moment, Grădina Zoologică din Craiova are o suprafaţă de 1,4 hectare. În urma reamenajării, ar urma să fie extinse spaţiile dedicate animalelor, în conformitate cu suprafeţele impuse de lege. Până acum, contractul de modernizare a fost scos la licitaţie de două ori. Prima licitaţie pentru atribuirea lucrărilor a avut loc pe 15 iulie, iar a doua pe 20 august.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri