Sari la conținut

LUPTE. Cinci titluri au rămas în Craiova. În total, sportivii din Bănie au obţinut nouă medalii  

Organizat în Sala Polivalentă din Craiova, Campionatul Naţional Individual de Juniori la lupte libere, lupte greco-romane şi lupte feminine, a fost unul prosper pentru luptătorii craioveni. Cele trei cluburi craiovene, CSU Craiova, LPS Petrache Trişcu şi CSM Craiova au adunat, în total, nouă medalii, dintre care cinci sunt titluri naţionale

Cele mai multe medalii au ajuns în vitrina lui CSU Craiova, clubul organizator, care a obţinut trei medalii de aur şi o medalie de argint, clasându-se pe prima poziţie. Pe podium au urcat Ion Plop (74 kg), Sergiu Constantin (55 kg) şi Gheorghe Bodişteanu (84 kg), în timp ce argintul i-a revenit lui Cristian Surugiu (60 kg).

De la LPS "Petrache Trişcu" Craiova, cea mai înaltă distincţie a obţinut-o Alexandra Anghel (63 kg). Lucian Mumjiev (74 kg) a câştigat o medalie de argint, iar Ionuţ Răduică (66 kg) şi-a adjudecat o medalie de bronz. Încă două distincţii au venit pentru CSM Craiova, care prin Miruna Stângă (44 kg), luptătoare ce se află la al treilea titlu naţional de juniori, şi-a trecut în cont o medalie de aur şi prin Daniela Vârban (48 kg), o medalie de bronz. La competiţie au luat parte peste 400 de sportivi, de la peste 100 de cluburi din ţară.