Maşini noi pentru liceele cu profil auto din Craiova şi Drobeta Turnu Severin

Data publicării:
290813 masini licee din 21

Ford Craiova a donat patru maşini B-Max liceelor cu profil auto din Craiova şi Drobeta Turnu Severin. Este o promisiune mai veche a companiei americane, iar astăzi autoturismele au ajuns în curţile celor patru licee beneficiare. Directorii unităţilor de învăţământ au fost încântaţi de donaţie şi uimiţi că oficialii americani s-au ţinut de cuvânt.

Pe cele patru maşini vor face ore de practică aproape 1.000 de elevi din Craiova şi Drobeta Turnu Severin. Cheile au fost înmânate directorilor unităţilor de învăţământ în incinta fabricii Ford. Aceştia au fost încântaţi de faptul că reuşesc astfel îmbunătăţirea bazei materiale, după ani buni în care bugetul nu le-a mai permis să cumpere maşini din banii proprii.

Reprezentanţii Ford spun că este foarte important ca elevii să înţeleagă dezvoltarea industriei auto şi acest lucru poate fi făcut mai bine, având la îndemână un produs finit de ultimă generaţie.

Liceele cu profil auto din Craiova şi Drobeta Turnu Severin au pus, totodată, bazele unei colaborări de lungă durată cu uzina Ford, în vederea perfecţionării pregătirii elevilor din acest domeniu.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri