Sari la conținut

Meci cu 14 goluri la Slatina. Craioveanu, Cristescu şi Dănciulescu au fost pe teren

Eveniment spectaculos miercuri seara la Slatina, acolo unde s-au reunit mai mulți foști jucători de renume din fotbalul românesc. Fostele glorii ale echipei din localitate au jucat într-un meci caritabil care a avut ca scop strângerea de fonduri în vederea ajutorării Casei de Copii din Slatina.

Peste 1.000 de spectatori au venit la stadion. În echipa albastră au jucat, printre alţii, Claudiu Niculescu, Ionel Dănciulescu, Silvian Cristescu și Gică Craioveanu, antrenor fiind Ion Pârvulescu, cel care i-a descoperit pe Dănciulescu, Luţu, Niculescu sau Chiriţă. În echipa galbenă au apărut veterani precum Iordan Eftimie, Gheorghe Pena, Enaru, golgheterul meciului cu cinci goluri și Valentin Răduț, tatăl lui Mihai Răduț, antrenor fiind desemnat fostul stelist, Viorel Turcu. Meciul, disputat pe durata a două reprize a câte 30 de minute, a fost spectaculos și s-a încheiat la egalitate, scor 7 - 7.

Team-managerul craiovenilor de la CS Universitatea, Silvian Cristescu, a marcat cu un lob superb de la peste 30 de metri iar Ionel Dănciulescu, după o fază pornită de la mijlocul terenului.  

Pe aceeași temă