Meci important pentru fetele de la SCM Craiova

Data publicării:
030114 SCM CRAIOVA

Formaţia de handbal feminin SCM Craiova este prima echipă din Bănie ce va debuta în 2014. Trupa pregătită de Carmen Amariei joacă duminică, la Baia Mare, într-un meci din cadrul etapei cu numărul nouă din Liga Naţională.  

Partida ar fi trebuit să se dispute în toamnă, însă din cauza participării băimărencelor în Liga Campionilor, meciul a fost amânat pentru această dată. Jocul dintre HCM Baia Mare şi SCM Craiova va fi duminică, de la ora 15:00, în direct la DigiSport.

Chiar dacă vor întâlni vicecampioana ţării şi una dintre favoritele la câştigarea campionatului, oltencele nu vor merge ca victime la Baia Mare.

Noi încercăm să le analizăm punctele forte şi punctele slabe. Cu siguranţă, dacă noi vom face un joc foarte, foarte bun, cu apărare foarte agresivă, le putem pune probleme foarte mari şi chiar să ne luăm cele trei puncte”, a spus Carmen Amariei, antrenor handbal SCM Craiova.

În pauza de aproape o lună şi jumătate, craiovencele au mai adus două jucătoare, însă Carmen Amariei şi-ar mai dori cel puţin un transfer.

După opt etape, craiovencele se află pe locul opt, cu nouă puncte, la şase lungimi de locurile care asigură prezenţa în play-off.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri