Medic din Drăgăşani, trimis în judecată pentru corupţie. Violeta Bică ar fi emis certificate medicale de invaliditate unor persoane fără drept

Data publicării:
MEDIC 1

Un medic expert din Drăgăşani a fost trimis în judecată. Procurorii au stabilit că doctoriţa Violeta Bică ar fi pretins bani şi produse alimentare de la sute de persoane care au solicitat pensionarea pentru incapacitate de muncă sau eliberarea unor certificate medicale de invaliditate fără drept.

Anchetatorii susţin că pentru eliberarea unor asemenea documente, medicul ar fi primit, în câteva luni, peste 25 de mii de lei.

În perioada octombrie 2014 - aprilie 2015, Violeta Bică, în calitate de medic expert al asigurărilor sociale din cadrul Cabinetului de expertiză medicală Drăgăşani, din subordinea Casei Judeţene de Pensii Vâlcea, ar fi primit, în mod repetat, sume de la 50 la 200 de lei, de la peste 220 de persoane. Femeia a fost arestată preventiv din luna aprilie. În acelaşi dosar de corupţie a mai fost trimis în judecată un poliţist de la IPJ Vâlcea, dar şi alţi presupuşi complici.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri