Sari la conținut
News Alert

Mersul la toaletă, o aventură pentru clienţii şi angajaţii unui hypermarket din Craiova

Mersul la toaletă este o aventură pentru clienţii şi angajaţii unui hypermarket din Craiova. Cu toate că a fost inaugurat săptămâna trecută, toaletele interioare ale magazinului sunt în reparaţii. Aşa că miile de oameni care trec zilnic pe acolo au la dispoziţie, la nevoie, cinci toalete ecologice, amplasate afară şi în care este o mizerie de nedescris.

Reparaţiile vor mai dura cel puţin o săptămână. Până atunci, atât clienţii, cât şi angajaţii magazinului sunt nevoiţi să folosească toaletele ecologice din parcare. Cu greu însă se poate sta câteva clipe în ele.

Unii clienţii nici nu ştiau că nu există toalete în hipermarket. Dar nu văd cu ochii buni folosirea celor ecologice.

La sesizarea Digi24 Craiova, o echipă a Direcţiei de Sănătate Publică a făcut o vizită la hipermarket.

„Inspectorii noştri au amendat supermarketul cu 5.000 de lei, le-a pus în vedere că până duminică să finalizeze renovarea şi modernizarea grupurilor sanitare din galerie şi de luni să înceapă. Noi, luni mergem din nou acolo”, a spus Ştefan Popescu, purtător de cuvânt DSP Dolj.

Hipermarketul din Craiova s-a deschis săptămâna trecută şi la nici o zi de la inaugurare au închis toaletele pentru reparaţii. Până în acest moment, conducerea magazinului nu a oferit niciun punct de vedere.