Mii de cereri pentru biletele de tratament depuse la Casa de Pensii Dolj

Data publicării:
050214 BILETE TRATAMENT

Record de cereri depuse la Casa de Pensii Dolj pentru obţinerea biletelor de tratament. Peste 3.000 de oameni au trecut, în ultimele trei săptămâni, pe la ghişeele instituţiei, pentru a se interesa de biletele de tratament. Oamenii au completat cereri, însă mai au de aşteptat până vor obţine biletele pentru că, deocamdată, nu au fost distribuite niciunui judeţ.

Pe la ghişeele Casei Judeţene de Pensii Dolj au trecut peste 3.000 de oameni în ultimele săptămâni. Toţi au venit să se intereseze pentru biletele de tratament disponibile anul acesta.

Cererile au fost completate şi înregistrate, însă pensionarii vor primi bilete cu 30 de zile înainte de plecare.

„Probabil că în timpul lunii februarie vom primi bilete pentru hotelurile proprii ale Ministerului Muncii, TBRCM-urile. Avem practic bilete în hoteluri din staţiunile Bala, Amara, Pucioasa, Geoagiu, Olăneşti, Moneasa, Buziaş şi Covasna”, a spus Daniela Licu, director Casa Judeţeană de Pensii Dolj.

Biletele de tratament se oferă în funcţie de punctajul obţinut de fiecare pensionar. Se ia în calcul valoarea şi tipul pensiei. Astfel, unii dintre pensionari pot obţine gratuit biletele, pe când alţii vor achita 50 la sută din pensie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri