Militarii americani de la Deveselu au ieşit la curăţenie. Soldaţii au adunat 25 de saci cu gunoi

Data publicării:
280415 deveselu

Americanii din Deveselu au ieşit la curăţenie, în faţa bazei. Deranjaţi de mizeria de pe drumul care trece prin faţa unităţii, soldaţii au trecut la treabă şi au adunat, în câteva ore, 25 de saci cu deşeuri. Gestul lor i-a impresionat pe localnici, dar nu s-au obosit să-i urmeze. La doar câțiva metri de terenul ecologizat de americani, zac mormane de gunoaie aruncate de oamenii din zonă, culmea, chiar lângă o construcție pe care sunt mai multe afișe care îi îndrumă să nu arunce gunoiul

Americanii au postat pe o reţea de socializare poze de la acţiunea desfăşurată weekend-ul trecut, de Ziua Pământului. În fotografii se văd soldaţii înarmaţi cu mânuşi şi saci cum curăţă drumul. Poza de final îi înfăţişează cu întreaga captură - 25 de saci de gunoi.

Localnicii din Deveselu îi admiră pentru iniţiativă. Ba unii chiar speră să vină şi în comună să facă curat.

Şi primarul a remarcat acţiunea militarilor. Şi speră să fie un exemplu pentru comunitate. La câţiva metri de terenul ecologizat de americani este o groapă improvizată de gunoi.

Militarii americani de la Deveselu se află de la începutul acestui an la baza militară unde va fi amplasat scutul antirachetă care va deveni operaţional până la sfârșitul acestui an.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri