Moş Nicolae pentru copiii Școlii Speciale „Sfântul Vasile" din Craiova

Data publicării:
031213 MOS NICOLAE

Spectacol caritabil pentru copiii hipoacuzici. Voluntari ai Bibliotecii „Aman” au lucrat luni de zile brăţări, coliere şi alte accesorii pentru a le scoate la vânzare. Banii strânşi vor merge la Şcoala Specială „Sfântul Vasile” din Craiova, pentru cadourile de Moş Nicolae.

La spectacolul caritabil au participat mai mulţi artişti, zeci de voluntari, dar şi tineri studenţi. Toţi au fost încântaţi de obiectele confecţionate şi au donat bani pentrun copii.

Prin dans sau muzică, toţi artiştii prezenţi s-au bucurat că au putut contribui la acestă acţiune caritabilă.

„Pur şi simplu am venit din plăcere. Am venit cu dorinţa de a ajuta aceşti copii şi a crea un eveniment, adică nu doar să fie o simplă donaţie, ci de a fi şi un moment”, a spus Geo Fabian, violonist al Filarmonicii Oltenia.

„Pe parcursul a câtorva workshopuri, împreună cu voluntarii bibliotecii, am reuşit să creăm nişte bijuterii hand-made, nişte picturi, lumânări făcute acasă. Toate acestea le-am donat şi dorim să strângem cât mai mulţi bănuţi pentru copii”, a precizat Sofia-Lavinia Cercel, voluntar

Acțiunea de strângere de fonduri pentru copiii Școlii Speciale „Sfântul Vasile" din Craiova continuă. Toţi cei care vor să aducă un zâmbet pe chipul micuţilor pot face donaţii la Biblioteca „Aman” din Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri