Oferte turistice pentru 1 Mai. Oltenii preferă staţiunile montane din zonă

Data publicării:
290414 TURISM

1 Mai se apropie cu paşi repezi, iar oamenii şi-au făcut deja planuri de concediu, pentru a fi siguri că mai prind locuri, fie la mare, fie la munte. Cei mai mulţi, însă, au plănuit un scurt sejur. În topul preferinţelor oltenilor sunt zonele de munte din regiune şi litoralul.

Cei care nu vor să se îndepărteze prea mult de casă în minivacanţa de 1 Mai sau nu au destul de multe zile libere la dispoziţie au ales staţiunea Herculane ca destinaţie. Aici, o persoană plăteşte 120 de lei pentru două nopţi de cazare la un hotel de 2 stele. Hotelierii au venit şi cu o ofertă pentru cei care vor să se relaxeze în această perioadă: pachetele Wellnes, care pornesc de la 300 de lei pentru 3 nopţi de cazare, includ acces gratuit la piscină şi la sală, programe de fitness şi sesiuni de masaj la discreţie.

Mulţi dintre olteni nu renunţă la tradiţionalele petreceri de la malul mării, aşa că şi-au rezervat din timp camere în staţiunile de acolo. Împătimiţii muntelui pe de altă parte au de ales între oferte în Poiana Braşov, care pornesc de la 900 de lei pentru 3 nopţi, iar pe cei mai pretenţioşi, hotelurile de 4 stele îi aşteaptă cu uşile deschise pentru cel puţin 150 de euro pe noapte.

La destinaţiile exotice nu s-au înghesuit prea mulţi până acum. Deşi există oferte bune, oamenii nu s-au aventurat până în Mexic sau Cuba, unde un sejur de 8 zile all inclusive costă 750 euro.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri