Sari la conținut
News Alert

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova sunt încrezători că vor primi afilierea

Oficialii echipei CS Universitatea Craiova nu-şi fac probleme în privinţa afilierii clubului la următoarea Adunare Generală a Federaţiei Române de Fotbal.

Craiovenii au purtat în ultimul timp mai multe discuţii cu reprezentanţii federaţiei şi au primit asigurări că lucrurile vor intra în normal în cel mai scurt timp.

În ceea ce priveşte promovarea, oltenii cred că odată ce va fi obţinută sportiv, nu vor întâmpina probleme, chiar dacă în acest moment nu îndeplinesc condiţiile de la articolul 54 din regulamentul FRF. Acesta specifică faptul că un club trebuie să aibă trei ani de la înfiinţare ca să poată promova. Ba mai mult, oltenii ştiu că în această situaţie sunt mai multe echipe care nu ar îndeplini toate condiţiile. ASA Tg. Mureş, fostă FCM, şi-a schimbat numele, Metalul Reşiţa, fostă Damila, a făcut schimbare de sediu, iar CSM Vâlcea a schimbat patronatul.

Şi în Liga 1 sunt trei echipe care în prezent nu îndeplinesc aceste prevederi din regulament. ACS Poli Timişoara, Corona Braşov şi FC Viitorul sunt formaţiile la care oltenii fac referire.