OLT. Afacere cu vinete albe. Un oltean face bani frumoşi din cultivarea acestor legume

Data publicării:
160715 vinete albe

S-a hotărât să cultive legume deosebite şi a tras, se pare, lozul câştigător. Un oltean a pus anul acesta pe picioare o afacere cu vinete albe. Este prima dată când cultivă legumele şi spune că este mulţumit de rezultate. Le vinde în Sibiu, pentru că în Olt şi judeţele alăturate oamenii nu sunt familiarizaţi cu ele. Preţul este dublu faţă de cel al vinetelor negre dar calitatea este una mult mai bună.

Familia Păunel din Olt a început anul acesta să cultive vinete albe. Sunt singurii din Olt care cultivă această legumă şi le recomandă pentru calitatea foarte bună, însă şi preţul este pe măsură.

În schimb, oamenii sunt reticenţi, atât în a le consuma cât şi să le producă. De aceea, agricultorul a decis să le comercializeze la Sibiu.

Roşiile roz completează plantaţiile de legume speciale ale legumicultorului din Olt. Are 1.500 de fire puse anul acesta şi cultivă soiul românesc de când se ştie.

Domnul Păunel pune în fiecare an noi legume speciale şi îşi doreşte ca succesul pe care îl are cu vânzarea în alte judeţe să îl aibă şi la el acasă.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri