Oltenii mai trimit felicitări de Revelion prin poştă

Data publicării:
311213 FELICITARI

Vă mai aduceţi aminte de felicitările scrise de Revelion? Dacă nu, este de înţeles. Anul acesta în Dolj s-au expediat doar cu 10 la sută mai multe urări scrise decât anul trecut. Locul felicitărilor a fost luat, evident de sms-uri sau mailuri.

E-mailul, Sms-urile şi urările pe site-urile de socializare sunt printre cele mai utilizate metode pentru a trimite gânduri bune celor dragi, mai ales în perioada sărbătorilor de iarnă. Mai există şi persoane care trimit clasicele felicitări, prin poştă.

Există însă şi oameni care preferă metodele mai simple, considerând că felicitările sunt deja învechite.

În această perioadă, în Dolj, la poştă au ajuns peste 10.000 de felicitări pentru cei dragi. Nu multe, însă în creştere faţă de anul trecut.

În ultimele două săptămâni, s-a înregistrat un trafic prezentat de circa 10.000 de trimiteri, respectiv felicitari pentru destinatari atât din circuitul intern, cât şi extern. Constatăm cu bucurie că încă nu s-a renunţat la poşta tradiţională”, a spus Valentina Dăbuleanu, inspector Oficiul Judeţean de Postă Dolj.

Cei care încă mai trimit felicitări de sărbători spun că nu vor renunţa la acest obicei, pentru că oamenii încă simt acea emoţie în momentul în care poştaşul le înmânează plicurile.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri