Pandurii Târgu Jiu - Braga, în play-off-ul Europa League

Data publicării:
090813 pandurii

După calificarea istorică în play-off-ul Europa League, Pandurii Târgu Jiu va juca în ultimul act înainte de grupe cu Sporting Braga, echipă ce a terminat sezonul trecut pe locul patru în Portugalia. La fel ca în turul precedent, gorjenii vor fi gazde în primul meci, urmând ca returul să aibă loc în Portugalia.

Pandurii Târgu Jiu a ajuns în play-off, după ce au învins în returul turului trei preliminar formaţia israeliană Hapoel Tel Aviv, cu scorul de 2-1, chiar în Israel. După 1-1 în tur, la Cluj, gorjenii au făcut un meci de senzaţie la Tel Aviv, câştigând prin golurile marcate de Eric, în minutul 34 şi Alexandru Ciucur, în minutul 50, gazdele deschizând scorul prin Damari, în minutul 21. Pustai a început jocul cu Mingote, Unguruşan, Mamele, Paraskevas, Momcilovici - Nistor, Anton – Buleică, Eric, Nicoară şi Matulevicius. Au mai jucat Ciucur, Brata şi Rada.

Până la meciul cu Braga, echipa Pandurii va juca duminică, la Piatra Neamţ, cu una din revelaţiile acestui inceput de campionat, Ceahlăul.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri