Pandurii Tg Jiu au facut egal în primul amical

Data publicării:
030713 primul amical

Pandurii au preluat din nou conducerea, graţie reuşitei lui Călin Cristea, cu un şut puternic de la marginea careului, în minutul 70. Cei de la Amkar Perm au stabilit scorul final prin golul marcat de Kanunnikov în minutul 75.

Antrenorul Cristi Pustai a trimis pe teren două echipe diferite în cele două reprize, folosind întregul meci 22 de jucători. Nu au fost utilizaţi portarii David Lazar şi Pedro Mingote, precum şi jucătorii de câmp Grigoraş, Vlad, Voinea şi Mbela. În prima repriză, Pustai a trimis în teren pe Buchta - Ungurușan, Erico Da Silva, Paraskevas, Marko Momcilovic - Voiculeț, Anton, Nistor - Buleică, Matulevicius, Brata. În repriza a doua au jucat Stanca - Pleașcă, Mamele, Tătaru, Rada - Predescu, Alexandru Dan, Răduca - Ciucur, Adrovic, Cristea.

În programul oltenilor mai figurează patru jocuri amicale. Joi, cu Austria Viena 2, vineri, de la ora 18.00, cu Kaposvar din Ungaria, duminică, ora 18.00, cu ruşii de la Kuban Krasnodar, echipă pregătită de Dorinel Munteanu. Pandurii vor disputa ultimul meci pe 10 iulie, de la ora 20.00, în compania campioanei Ungariei, Raba ETO Gyor.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri