Pandurii vor puncte în Europa League  

Data publicării:
271113 PANDURII

Jucătorii echipei Pandurii Târgu Jiu au plecat spre Ucraina cu o cursă charter de pe Aeroportul din Craiova. Cu toţii sunt încrezători în şansele de a obţine puncte în meciul cu FC Dnepr.

Fotbaliştii de la Pandurii spun că s-au acomodat destul de greu la ritmul de joc impus de participarea în Europa League, însă această competiţie le-a adus un mare plus de experienţă în carieră.

„Ne-a fost greu, dar până la urmă să joci în Europa este o plăcere şi joci cu adversari buni, cu echipe mari şi uiţi de oboseală”, a spus Alin Buleică, jucător Pandurii Târgu Jiu.

Conducerea clubului din Târgu Jiu este mulţumită de faptul că fotbalul european s-a familiarizat deja cu numele de Pandurii, iar jocul echipei a lăsat o impresie bună per ansamblu.

„Sperăm să ieşim cu o impresie la fel de frumoasă prin jocul de la Dnepr şi acasă, pe care îl vom avea cu Pacos Ferreira”, a spus Marin Condescu, preşedintele clubului Pandurii Târgu Jiu.

Pandurii au obţinut un singur punct în cele patru meciuri disputate în grupele Europa League. Meciul cu FC Dnepr se va disputa mâine, cu începere de la ora 22:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri