Patru meciuri în Liga a II-a pe stadioanele din Oltenia

Data publicării:
181013 PATRU MECIURI SAMBATA

Cele două echipe de fotbal din Craiova vor juca în deplasare, în etapa a şaptea a campionatului ce va avea loc mâine. FC Universitatea, ocupanta poziţiei a doua în clasamentul seriei a doua, se va deplasa la Piteşti, pentru partida cu CS Mioveni, iar CS Universitatea, ocupanta locului şase, se va deplasa la Motru, pentru partida cu Minerul din localitate.

„Nu este un meci uşor. Este un meci de rutină, un meci de Divizia a II-a. La ora jocului, îmi doresc ca echipa să fie foarte concentrată pe ceea ce are de făcut, pentru a ne atinge obiectivul”, a spus Ovidiu Stângă, antrenorul echipei CS Universitatea Craiova.

„Ne aşteptăm să avem un meci foarte dificil, ne dorim o echipă arţăgoasă, pe un teren care, din câte se aude, nu o să fie de o calitate foarte bună”, a spus Florin Pătraşcu, jucător CS Universitatea Craiova.

Meciurile de la Piteşti, respectiv Motru vor începe la ora 11:00. Tot de la aceeaşi oră, la Vâlcea va juca CSM contra celor de la Metalul Reşita, iar la Slatina va avea loc meciul dintre FC Olt şi Olimpia Satu Mare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri