Peste 100 de membri ai ClubFord România au vizitat uzina de la Craiova

Data publicării:
141013 FORD VIZITA

Peste 100 de membri ai Clubului Ford şi-au expus în weekend maşinile în faţa uzinei din Craiova. Pasionaţii de automobile au avut ocazia să viziteze şi fabricile de motoare şi autoturisme ale producătorului american din Bănie. Mai mult, reprezentanţii Ford le-au pregătit o surpriză, o plimbare cu o maşină unică în lume.

Pasiunea lui Constantin Radu pentru Ford este veche. A făcut tot posibilul să aibă un Scorpio model 1995, o filă de istorie, după cum singur recunoaşte. L-a cumpărat în urmă cu 4 ani, tocmai din Constanţa.

"Când am luat-o, proprietarul vorbise cu mine cu şase luni înainte, nu prea a vrut să o vândă la momentul respectiv, dar tot eu am venit după alte şase luni, el crezând că este altcineva şi am luat maşină de la el, tot eu", a spus Constantin Radu.

După vizita din fabrică, membrii clubului au avut parte de o surpriză, o tură cu un Cater Ham. De plimbarea s-au bucurat cel mai mult copiii.

Reprezentanţii Ford au fost încântaţi să aibă la Craiova peste 40 de modele din toate timpurile, dar şi peste 100 de pasionaţi din toată ţara.

"Ne bucurăm să îi avem oaspeţi, le-am pregătit câteva surprize", a spus Ana Maria Timiş, PR Ford România.

Asociaţia ClubFord România a fost înfiinţată în urmă cu 5 ani. Acum, pasionaţii de maşini au o comunitate a lor, unde îşi împărtăşesc dragostea pentru motoare.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri