Petrecere pentru cuplurile din Craiova care au împlinit 50 de ani de căsătorie

Data publicării:
231213 NUNTA DE AUR

Cuplurile din Craiova care au împlinit 50 de ani de căsătorie au avut parte de o surpriză. Municipalitatea le-a organizat o petrecere pe cinste, cu bucate alese şi muzică tradiţională menită să marcheze nunta de aur. Sărbătoriţii s-au bucurat de atmosfera creată până târziu în noapte.  

Constanţa şi Gheorghe Constantinescu sunt căsătoriţi de 52 de ani. Spun că se iubesc şi înţeleg şi acum ca în tinereţe. Secretul?

"Secretul unei căsătorii, trebuie să fi foarte bine pus la punct profesional, să înţelegi familia, soţia şi ea şi eu, la fel, să contribuim la gospodărie, la multe lucruri în societate", a spus Gheorghe Constantinescu, sărbătorit.

"În primul rând înţelegerea şi iubirea", a spus Constanţa Constantinescu.

Ei au sărbătorit nunta de aur împreună cu alte 30 de cupluri din Craiova. S-au bucurat nespus mai ales că din pensiile lor cu greu şi-ar fi permis o petrecere aniversară. Au profitat însă din plin de această ocazie şi şi-au amintit cu emoţie de momentele frumoase petrecute în tinereţe.

Toţi invitaţii au petrecut până târziu în noapte cu bucate alese şi muzică populară.

"Sunt din păcate puţine cupluri care ajung la această performanţă. Au fost sărbătorite şi anul trecut şi sperăm noi să devină o tradiţie, pentru că este un gest frumos pe care putem să-l facem pentru ei", a spus Lia Olguţa Vasilescu, primarul Craiovei.

Sărbătoriţii au avut şi ocazia de a-şi spune şi păsurile în faţa directorilor de la regiile din subordinea primăriei, care au fost invitaţi special în acest sens.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri