Porţi deschise la Agenţia Judeţeană pentru Ocuparea Forţei de Muncă Dolj

Data publicării:
101213 AJOFM

Porţi deschise la toate agenţiile pentru ocuparea forţei de muncă din ţară. În Dolj, instituţia a primit încă de dimineaţă şomeri şi liceeni în an terminal, dornici să afle ultimele oferte, dar şi cum se pot încadra pe piaţa muncii. Reprezentanţii AJOFM au răspuns la toate întrebările, în speranţă că informaţiile îi vor ajuta pe cei interesaţi. Între timp, Doljul este pe locul cinci pe ţară la rata şomajului.

Zeci de tineri au păşit pe porţile Agenţiei Judeţene pentru Ocuparea Forţei de Muncă. În timp ce unii dintre ei au aflat informaţii utile, pentru alţii a fost o pierdere de timp. Spre exemplu, Viorel Stan este în an terminal la liceu, dar nu caută un loc de muncă în Craiova. Are o fermă de animale şi spune el, viitorul asigurat. „Am o afacere a mea şi vreau să continui pe ea", a spus tânărul.

Pe alţii, însă, se pare că informaţiile primite îi vor ajuta pe viitor să-ţi aleagă o meserie.

Reprezentanţii Agenţiei pentru Ocuparea Forţei de Muncă au răspuns la toate întrebările vizitatorilor. În plus, au facilitat elevilor şi o întâlnire cu angajatorii.

„Se doreşte consolidarea încrederii clienţilor şi a potenţialilor clienţi în serviciul public de ocupare şi de asemenea, evidenţierea diversităţii activităţilor desfăşurate de agenţie, întrucât, de-a lungul timpului, am trecut de la o instituţie care se ocupa cu plata indemnizaţiei de şomaj, la o instituţie orientată către persoanele aflate în căutarea unui loc de muncă”, a precizat Alina Ghercioiu, purtător de cuvânt AJOFM Dolj.

Ziua Porţilor Deschise la AJOFM Dolj a fost un prilej de sărbătorire a celor 15 ani de activitate.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri