Prima victorie în campionat pentru FC Universitatea Craiova

Data publicării:
230913 fc universitatea

FC Universitatea Craiova a obţinut prima victorie din acest campionat, în deplasare la Motru şi după trei etape este pe locul 3, cu cinci puncte. Singurul gol a venit la ultima fază a meciului.

Craiovenii au beneficiat de o lovitură liberă, mingea fost prelungită în careul mic de către Mitici, iar Neacşu, în disperare de cauză, a introdus mingea în propria poartă. Victoria i-a bucurat pe cei peste 300 de fani ajunşi din Craiova, dar şi pe jucători, care deşi nu şi-au primit nici un ban până în acest moment şi nu au unde să se antreneze, disputând partidele de pe teren propriu la Severin, au demonstrat încă o dată că se dăruiesc pentru tricoul pe care îl imbracă.

Cei din Motru au început ca din puşcă acest camppionat, învingând Mioveniul cu 4-0, însă au înregistrat două înfrângeri în ultimele două etape, cu Gloria Bistriţa şi FC Universitatea, echipe ce se vor lupta pentru accederea în play-off.

În această seară, de la ora 20:00, doi dintre componenţii echipei FC Universitatea Craiova vor fi invitaţi în cadrul emisiuni „Divizia Locală”.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri