Sari la conținut

RCS & RDS deschide în Craiova al doilea magazin sub brandul Digi

 

Această etapă face parte din procesul de tranziţie a produselor şi serviciilor companiei RCS & RDS către brandul Digi. Până în acest moment, compania a aliniat sub acest brand, întreaga ofertă de servicii de telecomunicaţii, precum şi divizia de conţinut TV, respectiv toate televiziunile deţinute.

Obiectivul companiei este acela de a extinde comunicarea brandului Digi şi la nivelul reţelei sale de magazine de prezentare. Schimbarea aduce un nivel sporit de interacţiune cu clienţii, care sunt consiliaţi de personalul companiei pentru a putea face o alegere cât mai potrivită cu necesităţile lor de comunicare.

Magazinele Digi sunt delimitate în mai multe zone: zona de consiliere şi vânzare servicii şi produse Digi pentru acasă, zona de consiliere şi vânzare Digi Mobil, unde clienţii au acces la o gamă variată de telefoane mobile şi zona de plată a facturii, unde clienţii îşi pot achita facturile lunare.

Compania a deschis anul trecut primul magazin Digi din Craiova, în incinta Electroputere Mall, din Calea Bucureşti, Nr. 80. Magazinul Digi este deschis de luni până duminică, în intervalul 10:00-22:00.

RCS & RDS a deschis şi alte magazine sub brandul Digi, în oraşele: Bucureşti, Oradea, Constanţa, Galaţi, Cluj, Braşov,Timişoara, Târgu Jiu, Piteşti, Târgu Mureş, Arad, Sibiu, Iaşi.

Compania va moderniza gradual şi va integra în noul concept de prezentare cele peste 300 puncte de prezenţă proprii existente la nivelul întregii ţări.