Reunire amânată la FC Universitatea Craiova  

Data publicării:
170114 REUNIRE FCU

Nicolo Napoli, antrenorul echipei FC Universitatea Craiova, Marcel Iancu, preşedintele Clubului şi jucătorii Săceanu şi Ciucă au mers, astăzi, la Primăria din Craiova, pentru a cere edilului-şef, Lia Olguţa Vasilescu, permisiunea de a se antrena de săptămâna viitoare pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Doar tehnicianul italian a fost invitat în birou, iar întrevederea dintre cei doi a durat aproximativ o oră. Napoli a plecat optimist de la întâlnire, însă primarul Craiovei spune că altcineva trebuie să facă asemenea cerere, nu antrenorii sau jucătorii.

Sper că a fost o discuţie prin care ne-am înţeles. Îmi doresc să facă tot posibilul să ajute şi echipa noastră, să avem şi noi dreptul de a face pregătiri şi de a juca pe „Ion Oblemenco”.”, a spus Nicolo Napoli, antrenorul echipei FC Universitatea Craiova.

„Toţi craiovenii ţinem şi avem a-i mulţumiri pentru performanţele pe care le-a făcut la Craiova în calitatea dumnealui de antrenor. Sigur că nu puteam să-l las la uşă, trebuia să-l primesc, dar i-am explicat că nu are nicio calitate să vorbească despre firma respectivă, care se află în insolvenţă, şi singura persoană care are vreo calitate să discute cu primăria este Lider Lichidare SPRL, cel care este administratorul judiciar al firmei respective”, a precizat Lia Olguţa Vasilescu, primarul municipiului Craiova.

Craiovenii spun că dacă nu le va fi permis accesul în complexul „Ion Oblemenco”, vor cere la Federaţia Română de Fotbal amânarea startului returului. Deja conducerea a amânat reunirea echipei de luni, 20 ianuarie, până miercuri, 22 ianuarie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri