Revoltă la un centru comercial din Craiova: o cabină de TIR a fost incendiată

Data publicării:
TIR FLACARI

Revoltă la un centru comercial din Craiova. Patronii mai multor firme au dat foc unei cabine TIR şi au aruncat cu produse alimentare pe jos.

Asta în semn de protest faţă de inspectorii Antifraudă, care au efectuat un control în acesta dimineaţă şi le-au blocat activitatea. Incidentul a avut loc în jurul orei 11:00, la un centru comercial de la marginea Craiovei. La scurt timp după ce inspectorii ANAF au început controlul, patronii au început şi ei protestul. Mai întâi s-au înarmat cu pancarte, apoi când au văzutnu îi înduplecă pe inspectori, au trecut la măsuri extreme.

Au aruncat cu motorină în cabina unui tir, apoi i-au dat foc. Flăcările au fost stinse de pompieri. În plus, au aruncat şi produse alimentare pe jos. Ei spun că din cauza controalelor rămân cu marfa nevândută. Inspectorii Antifrauda au început controalele la acest centru comercial în luna decembrie a anului trecut. De altfel, anul trecut, comercianţii au acuzat că li s-au stricat tone de fructe şi legume, din cauza controalelor desfăşurate de ANAF, care le-au împiedicat vânzările şi activitatea. Oamenii au susţinut că acest control prelungit le-a adus pierderi de zeci de milioane de lei pe zi.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri