Românii petrec Revelionul în Serbia. Mulţi clienţi ai hotelurilor din Kladovo sunt din Oltenia

Data publicării:
301213 serbia

Sute de români vor petrece noaptea dintre ani în Serbia. Mai exact, în Kladovo. Hotelierii spun că au toate locurile de cazare ocupate, iar un sfert din clienţi sunt români. Mâncărurile tradiţionale sârbeşti, petrecerea de Revelion şi mai ales preţurile mici i-au atras pe oameni.  

Pleşcăviţa, un preparat tradiţional sârbesc, nu va lipsi de pe masa de Revelion. Bucătarii de la un hotel din Kladovo le pregătesc românilor un meniu tradiţional sârbesc tip bufet.

Mâncare din carne de porc, din carne de pui, fructe de mare, peşte”, spune Zika Trailovic, bucătar.

Iar lista cu bucate nu se opreşte aici.

Numai la acest hotel, de Revelion, un sfert din clienţi vor fi din România. Organizatorii spun că pe vecinii de peste Dunăre a fost atraşi preţurile mici.

110 euro pentru două nopţi, cu mâncare şi băutură incluse, pe durata vacanţei”, spune Veliko Komnelic, reprezentant hotel.

Şi la un alt hotel din Serbia vor sărbători români de Anul Nou. Organizatorii se aşteaptă ca din cei 200 de invitaţi, cel puţin 30 să fie din România.

Hotelul nostru este complet rezervat. Avem multe grupuri din Bulgaria, România, Bosnia şi Belgrad”, a precizat Mileta Azic, reprezentant hotel.

Preţul pentru a petrece noaptea de Revelion la acest hotel este de doar 40 de euro. Iar meniul tip bufet conţine peste 50 de preparate.

De Revelion, cei mai mulţi clienţi ai hotelurilor din zona Kladovo sunt din Drobeta Turnu-Severin, Orşova şi Craiova.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri