Sală de festivităţi de 600.000 euro în Vâlcea

Data publicării:
050314 sala spectacol

600.000 de euro. Atât a costat modernizarea sălii de festivităţi a Consiliului Judeţean Vâlcea. Autorităţile au alocat bani din bugetul propriu timp de mai mulţi ani pentru a realiza investiţia. Acum, pentru a recupera din cheltuielile de întreţinere, autorităţile se gândesc să o închirieze pentru spectacole de cinema 3D.  

Sala cultural-administrativă a fost inaugurată vinerea trecută. Construită în 1969, clădirea a intrat în reabilitare cu banii alocaţi de Consiliului Judeţean Vâlcea, în urmă cu aproape 2 ani. Au fost schimbate scaunele, au fost refăcuţi pereţii şi a fost dotată cu echipamente moderne de sonorizare şi iluminat.

De asemenea, sala are cameră de probă pentru artişti şi grupuri sanitare noi.

Banii pentru investiţie au fost alocaţi treptat, din 2011 încoace.

„Investiţia a costat circa 3 milioane de lei, din care o parte, un milion înseamnă numai instalaţii, utilaje, echipamente, care asigură funcţionalitatea sălii ”, a spus Nicuşor Păuşescu, inginer Direcţia Tehnică a CJ Vâlcea.

Preşedintele CJ Vâlcea spune că este de acord cu investiţia care s-a făcut.

„Eu sunt mândru că lăsăm în urmă o asemenea sală în Vâlcea, după mandatul nostru, o sală care poate fi utilizată pentru tot ceea ce doresc vâlcenii”, a spus Ion Cîlea, preşedintele Consiliul Judeţean Vâlcea.

„La salariile care sunt aici, la noi, în Vâlcea, mi se pare extraordinar de mare suma”, crede o localnică.

„Pentru zona rurală, în primul rând canalizarea trebuie, părerea mea, curăţirea apelor lasă foarte mult de dorit”, spune o localnică.

Sala de festivităţi a Consiliului Judeţean Vâlcea va găzdui spectacole organizate de Ansamblul Rapsodia Vâlceană, dar şi întâlnirile cu primarii din judeţ.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri