Sari la conținut

Şase şoferi din Craiova au trecut pe roşu la semafor, în numai o oră

Și-au riscat viața în loc să aștepte 30 de secunde în plus la semafor. Într-o singură întersecţie din Craiova, 6 şoferi au trecut pe roşu, în numai o oră. Mai mult, unul dintre ei a ignorat semnalul poliţiştilor şi a fost oprit după ce un echipaj l-a urmărit cu sirena pornită. În zonă, de la începutul anului, au fost 4 accidente în care un om a murit şi 4 au fost răniți grav.

Şoferul maşinii urmărite de poliţie este unul dintre cei 12 care au ignorat culoarea roşu a semaforului. Două echipaje de la Poliţia Rutieră Craiova s-au postat lângă una dintre cele mai aglomerate intersecţii din oraş. N-au avut timp să stea prea mult în maşină. La fiecare 2 minute cineva încălca legea.

În faţa poliţiştilor, şoferii aveau răspunsurile pregătite.

Alții şi-au recunoscut greșeala.

Polițiștii rutieri din Craiova spun că în ciuda numeroaselor acțiuni, foarte mulți șoferi încalcă regulile de trecere în intersecțiile semaforizate. Și de multe ori, din această cauză se produc accidente grave.

În zona acestei intersecţii, de la începutul anului, s-au produs 4 accidente grave în care a murit un om. Poliţiştii din Craiova au mai avut echipaje de control şi în alte 4 intersecţii semaforizate din oraş. Bilanţul acţiunii: 30 de şoferi au rămas fără permis şi au primit amendă.