SCM “U” Craiova, aproape de o mare victorie europeană

Data publicării:
071114 VOLEI

Echipa de volei SCM “U” Craiova a fost aproape de o mare victorie în primul tur al Cupei CEV, pe terenul sârbilor de la Partizan Belgrad și în ciuda înfrângerii cu 2-3, a luat o opțiune serioasă pentru calificarea în turul următor.

Elevii lui Pascu au început foarte slab jocul, iar gazdele au reușit în 50 de minute să-și adjudece primele două seturi, la 18 și la 16. Setul trei a fost început la fel de slab, dar de la 0-3 pentru adversari, craiovenii au egalat la 5 și nu au mai cedat inițiativa până la final, când s-au impus cu 25-21. Parțialul patru a fost controlat autoritar de craioveni, care s-au impus la 18. În decisiv, Craiova a avut prima șansă. Oltenii au avut 10-7 pe tabelă, dar antrenorul gazdelor a schimbat decisiv tactica, iar la final, Partizan s-a impus cu 15-12 și a câștigat partida după 2 ore și 15 minute de joc.

Cel mai bun jucător al oltenilor a fost veteranul Lică, cel care a avut un procentaj de peste 60% al atacurilor câștigătoare. Voleibaliștii sunt încrezători că vor reuși calificarea în turul următor, după returul ce va avea loc la Craiova, pe 19 noiembrie, de la ora 18:00.

Dacă vor trece de Partizan, oltenii au mari șanse ca în turul următor să joace cu Dinamo București, echipă ce a câștigat primul meci în deplasare cu ungurii de la Keskement.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri