SCM „U” Craiova, înfrângere fără drept de apel

Data publicării:
231013BASCHET

Echipa masculină de baschet SCM “U” Craiova a fost învinsă în meciul doi din Liga Balcanică, în Macedonia, de formaţia Kumanovo, cu scorul de 73-60. Craiovenii au început foarte slab meciul şi după primul sfert erau conduşi cu scorul de 23-7.

Cu Topchov, Căpuşan sau Marici în zi slabă sub panou, oltenii nu au avut prea multe şanse nici în sfertul doi, însă au mai reuşit să recupereze din diferenţă, la pauza mare scorul fiind de 35-21. Chiar dacă Mandic a făcut mai multe schimbări, jucătorii au continuat şi după pauză în aceeaşi notă, iar diferenţa a crescut până la 22 de puncte pentru gazde. Sfertul patru a fost singurul mai aproape de realitate, însă a fost prea târziu ca echipa din Bănie să plece victorioasă din Macedonia.

Cel mai bun marcator al trupei lui Mandic a fost Kovac, cu 11 puncte, urmat de Dzambic, cu 9. De partea gazdelor, cel mai bun marcator a fost un ex-craiovean, Ivan Miskovic, care a înscris 21 de puncte.

Sâmbătă, craiovenii vor juca derby-ul Olteniei cu Energia Tg. Jiu, chiar în oraşul lui Brâncuşi, iar săptămâna viitoare vor juca la Craiova, în etapa a treia a Ligii Balcanice.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri