Sari la conținut

SCM „U” Craiova şi-a asigurat prezenţa în play-off

Echipa de baschet şi-a asigurat prezenţa în play-off, cu trei etape înainte de finalul campionatului regulat, după victoria la 28 de puncte contra medieşenilor de la Gaz Metan.  

Prin acest succes categoric, elevii lui Nisic şi-au luat revanşa şi pentru înfrângerile din play-off-ul camionatului trecut, dar şi pentru cea din tur, când deşi au avut un avans şi de 12 puncte, au pierdut în ultima secundă.

„Am ştiut că vrem să dăm totul, nu a fost timp de joacă, pentru că a trebuit să luăm totul în serios. Şi echipa adversă a avut un meci bun, dar am ştiut cum să jucăm şi am ieşit învingători”, a spus Travis Bureau, jucător SCM "U" Craiova.

„Trebuie să continuăm să jucăm bine, să mergem spre victorie ca să ajungem cât mai sus”, a precizat LeVar Seals, jucător baschet SCM "U" Craiova.

Oltenii au fost motivaţi şi de cei peste 3.000 de suporteri prezenţi la sală. Pe final de joc, cei trei americani i-au răsplătit pe spectatori cu faze spectaculoase.

În schimb, oaspeţii au ajuns dintr-o echipă ce juca semifinală de campionat sezonul trecut, o formaţie care este la un pas să se desfiinţeze.