Sari la conținut

SCV Craiova, medaliată cu bronz la minivolei

Micuţele voleibaliste au învins CSM Bucureşti în finala mică

Echipa feminină de volei Școala Craioveană de Volei Craiova, înființată acum doi ani, a cucerit medalia de bronz la Campionatul Național de minivolei (10-12 ani), turneul final fiind găzduit chiar de Craiova. În finala mică, oltencele, antrenate de Lucian Zlotea, au învins cu scorul de 3-1 formația CSM București în sala de sport a Colegiului Național „Ștefan Odobleja". Noua campioană este Dinamo București, care a învins în finala mare pe Victoria Nădlac, cu scorul de 3-2.

În semifinale, formația SCV Craiova a fost învinsă dramatic de Victoria Nădlac, cu scorul de 3-2. Craiovencele s-au calificat în „careul de ași" după ce în grupă au înregistrat două victorii cu 3-0, cu CSS Avram Iancu Stei și CSM LPS Focșani, și o înfrângere, cu Dinamo București, cu scorul de 3-1.

Lotul echipei craiovene cuprinde jucătoarele: Bianca Balica, Melania Crăciun, Luiza Dovleac, Evelyn Hertzog, Beatrice Iliescu, Raluca Ion, Roberta Minea, Miruna Mordunescu, Ramona Nicola, Maria Poajgă, Andra Popa și Alina Tutunaru.