Şeful PSD Dolj, acuzat că a ameninţat cu moartea un coleg de partid

Data publicării:
psd

Scandal în PSD Dolj. Deputatul Petre Petrescu şi-a reclamat la Parchet şeful de partid şi colegul de Parlament, pe deputatul Claudiu Manda, pentru că l-ar fi ameninţat cu moartea. Cazul este în lucru la Parchetul de pe lângă Înalta Curte de Casaţie şi Justiţie.

Deputatul Petre Petrescu susţine că totul s-a întâmplat acum un an, în timpul campaniei electorale. Soţia sa ar fi primit în luna noiembrie, de la Claudiu Manda, mai multe telefoane de ameninţare. Înregistrarea acestor convorbiri este acum pe masa procurorilor.

„În timpul campaniei electorale, într-o seară, soţia mea a primit un telefon în care colegul meu de partid, deputatul Claudiu Manda, a spus cu subiect şi predicat că nu are nimic cu soţia mea şi cu băiatul, dar pe mine vrea să mă omoare", a spus Petre Petrescu, deputat PSD.

Deputatul Petre Petrescu susţine că şeful său de partid nu voia ca acesta să câştige alegerile, pentru un nou mandat de deputat.

Deputatul Claudiu Manda a refuzat sa facă orice comentariu cu privire la acest caz.

Cei doi PSD-işti doljeni sunt teoretic colegi de partid, practic însă ei fac parte din două aripi aflate în conflict. Claudiu Manda este un apropiat al Olguţei Vasilescu şi reprezintă aripa tânără a partidului, în timp ce Petre Petrescu, un fidel al preşedintelui CJ Dolj Ion Prioteasa, face parte, alături de acesta, din vechea gardă. La alegerile de anul acesta pentru preşedinţia judeţeana a PSD, aripa tânăra a marcat decisiv. Claudiu Manda a fost numit preşedinte al filialei judeţene.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri