Senatorii PSD, în vizită în judeţul Olt

Data publicării:
211113 SENATORI PSD

Senatorii PSD au fost ieri în excursie în judeţul Olt. Vizita a fost la invitaţia colegului de partid Darius Vâlcov. Scopul declarat al deplasării este ca aleşii să afle direct din ţară care sunt problemele oamenilor. Şi odată întorşi în Capitală, să facă legi care să-i ajute. Deşi în programul de vizită erau incluse proiecte importante pentru locuitorii din judeţ, cum ar fi bursa de cereale şi portul din Corabia, aleşii s-au rezumat doar la o vizită la Cetatea Sucidava şi Muzeul din Izbiceni.  

Vizita senatorilor PSD a început în forţă, cu o întalnire cu preşedintele Consiliului Judeţean Olt, Paul Stănescu. Au fost discursuri mobilizatoare şi promisiuni de acţiune.

Senatorii au plecat apoi cu două autocare în judeţ. Prima oprire a fost în Corabia, unde îşi plănuiseră să viziteze Cetatea Sucidava, bursa de cereale şi portul. La Sucidava i-a întâmpinat ceva lume, dar care nu ştia şi de ce a venit.

După Cetatea Sucidava, senatorii au renunţat la vizitarea portului şi a bursei de cereale, din criza de timp. Acolo urmau să afle cu ce probleme se confruntă oraşul de la Dunăre. Au onorat însă invitaţia unui producător de legume din Izbiceni. Aleşii s-au bucurat de recolta târzie de ardei, după care au vizitat muzeul din localitate.

Deşi au văzut mai mult obiective culturale din judeţul Olt, senatorii susţin că şi-au dat seama cu ce probleme se confruntă oamenii. Şi mai ales ce vor putea face pentru a-i ajuta.

Costurile deplasării au fost suportate, potrivit organizatorului, de către senatori. Mai puţin transportul, care a fost asigurat de PSD Olt, mai exact de fratele vicepreşedintelui Consiliului Judeţean Olt, Marius Oprescu, care este antrenor la FC Olt şi care a pus la dispoziţie autocarele echipei de fotbal.

Nu este prima excursie în teritoriu a senatorilor PSD. Ei au mai fost la Constanţa, Prahova şi Mediaş.

Aleşii au incheiat ziua într-un mod relaxant, cu un program artistic. Teatrul din Caracal a gazduit o piesă de improvizaţie jucată de o trupa de tineri actori, special pentru a-i binedispune pe senatori.

După vizita din Olt, senatorii au plecat astăzi spre Capitală.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri