Set la zero, la debutul lui Gabi Balint. CS Universitatea Craiova a reușit scorul campionatului

Data publicării:
240314 csu

Gabi Balint a debutat cu dreptul pe banca echipei CS Universitatea Craiova. A câştigat cu 6-0 în fața ultimei clasate, Minerul Motru. Noul tehnician a promis că echipa va face spectacol și s-a ţinut de cuvânt.

Balul a fost deschis de Ganea, care a marcat în minutul doi, după o pasă foarte bună venită de la Pleșan. În minutul 10, Curelea a marcat, dar golul a fost anulat pe motiv de offsaid, dar patru minute mai târziu, reușita sa a fost validată, iar craiovenii aveau deja 2-0. În minutul 21, a fost rândul lui Ferfelea să-și treacă și el numele pe lista marcatorilor, însă scorul primei reprize a fost stabilit de atacantul Curelea, cel care a marcat din apropiere, după ce şutul lui Vâtejelu din afara careului a lovit bara.

Repriza secundă a început ca și prima, iar Curelea a reușit tripla la numai două minute de la reluare. Din acel moment, Balint a cerut elevilor să ia piciorul de pe accelerație și să conserve rezultatul. Chiar și așa, craiovenii au mai marcat o dată prin Ganea, cel care deschisese scorul, acesta având rolul de a-l și închide la un extraordinar șase la zero, cea mai categorică victorie și scorul campionatului până acum.

Prin acest succes, alb-albaștrii au revenit pe primul loc în clasament, profitând de înfrângerea celor de la Vâlcea la Reșița.

În următoarea etapă, craiovenii vor juca la Slatina, cu Oltul, revelația returului de până acum, miercuri, de la ora 16:00.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri