Silviu Lung, implicat într-un accident rutier 

Data publicării:
080114 LUNG BETAA

Silviu Lung a fost implicat într-un accident rutier, între comunele doljene Podari şi Radovan.

Actualizare

Poliţiştii au început actele premergătoare pentru a deschide dosar penal pe numele fostului portar, pentru ucidere din culpă.

Din primele verificări, oamenii legii spun că fostul portar ar fi produs accidentul. Principalele cauze ale acestei tragedii, spun poliţiştii, au fost ceaţa densă şi umezeala de pe şosea.

Silviu Lung a debutat în Divizia A, cu echipa Universitatea Craiova, în anul 1974. A fost portarul echipei în perioada de glorie cu care a câştigat două titluri de campion al României şi patru cupe. Fostul fotbalist a jucat şi pentru echipa naţională în 77 de meciuri şi a evoluat alături de echipa României la Euro 84 şi la Campionatul Mondial din 1990.   

_____________________________________________________________________________________

Din primele declaraţii ale martorilor, se pare că maşina condusă de Silviu Lung a intrat pe contrasens, unde s-a lovit aproape frontal cu o altă maşină, condusă de un bărbat din comuna doljeană Motăţei. Bărbatul a murit pe loc, iar în maşina sa se mai aflau doi copii, o fată şi un băiat. La faţa locului au ajuns imediat câteva echipaje de Ambulanţă şi poliţie.

Fosta glorie a Craiovei Maxima şi cei doi copii implicaţi în accident au fost preluaţi de ambulanţe.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri