Sari la conținut

Suporterii FC Universitatea, protest în faţa Primăriei Craiova

Scandal şi huiduieli în urmă cu puţin timp în faţa Primăriei Craiova. Protagonişti au fost suporterii echipei de fotbal FC Universitatea, care au dat stadionul pe centrul oraşului. Cu toţii sunt nemulţumiţi de faptul că se întârzie revenirea echipei pe arena “Ion Oblemenco”. Pentru a calma spiritele a fost nevoie de intervenţia fortelor de ordine.

Suporterii echipei de fotbal FC Universitatea Craiova au continuat protestele cu privire la revenirea echipei lor favorite pe stadionul “Ion Oblemenco”. Aceştia s-au strâns în faţa bătrânei arene şi au plecat în marş spre centrul oraşului, până în faţa primăriei. Acolo, timp de cinci minute, au strigat numele echipei favorite şi au adus injurii primarului Craiovei, Lia Olguţa Vasilescu şi patronului echipei, Adrian Mititelu.

Pentru că nu era un protest anunţat, aceştia au fost repede împrăştiaţi de Jandarmerie, nu înainte de a fi identificaţi, iar cei care nu au avut acte asupra lor au fost urcaţi în dube şi duşi la secţia 1 de Poliţie.

Suporterii spun că vor continua protestele până când echipa va reveni pe “Ion Oblemenco”. Fanii olteni speră ca de săptămâna viitoare executorul judecătoresc să pună în aplicare ordonaţa prezidenţială, iar echipa să revină pe stadionul „Ion Oblemenco”.

Pe aceeași temă