Sute de craioveni îşi plătesc impozitele pe ultima sută de metri

Data publicării:
231213 IMPOZIOTE

Sute de craioveni s-au înghesuit să-şi plătească dările către stat. Dis-de-dimineaţă, oamenii au dat buluc la ghişeele Direcţiei de Taxe şi Impozite din Craiova. Conducerea instituţiei a suplimentat numărul angajaţilor, pentru a face faţă avalanşei de contribuabili.

Încă de la deschiderea ghişeelor, oamenii au venit la sediul Direcţiei de Taxe şi Impozite din Craiova, pentru a-şi achita datoriile. Cei care nu şi-au plătit până acum impozitele pe locuinţe sau maşini au profitat de faptul că astăzi este penultima zi din 2013 în care instituţia mai face încasări. Mai ales că restanţierii vor plăti penalizări de anul viitor.

Pentru unii contribuabili mai superstiţioşi, plata tuturor datoriilor a devenit o regulă înainte de Anul Nou. Conducerea Direcţiei de Taxe şi Impozite a decis ca toate ghişeele să fie deschise pentru a face faţă numărului mare de contribuabili.

Conducerea instituţiei vrea să popularizeze, începând de anul viitor, plata impozitelor şi taxelor cu cardul bancar. În prezent, doar 200 de craioveni folosesc această metodă de plată.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri