Târg de Crăciun la Universitatea din Craiova  

Data publicării:
121213 TARG CRACIUN

Este atmosferă de sărbătoare la Universitatea din Craiova. Astăzi s-au deschis porțile Târgului de Crăciun Winterland. Decorațiuni și aranjamente cu specific de sărbătoare realizate de studenți au fost expuse spre vânzare în scopuri caritabile. Cei care vor să-i ajute pe copiii din centrele de plasament pot cumpăra obiectele din holul central al Universităţii.  

Studenţii Facultăţii de Agricultura şi Horticultură au muncit câteva săptămâni şi au realizat ornamente specifice sărbătorii de Crăciun din materiale reciclabile. Ei le-au expus la Târgul de Iarnă organizat de Universitatea din Craiova şi speră să vândă cât mai multe, pentru a strânge fonduri pentru o casă de copii. Ei spun că le vor da cu preţuri foarte mici, ca să atragă cât mai mulţi studenţi.

Reprezentanţii Universităţii au vrut să-i îndemne pe vizitatori să cumpere ornamente de la standurile studenţilor, aşa că le-au dat un exemplu şi au cumpărat chiar ei câteva produse.

Târgul de Crăciun din holul Universităţii din Craiova se va încheia pe 16 decembrie, iar până atunci numeroase trupe de colindători îi vor încânta pe vizitatori. Fondurile strânse vor fi donate Casei de copii "Luceafărul" şi unui tânăr bolnav de leucemie, care are nevoie de operaţie.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri