Trafic de coşmar în Balş, judeţul Olt. Se fac lucrări de asfaltare pe DE 574 şi se circulă pe un singur sens  

Data publicării:
260913 trafic bals

Nervii şoferilor care se îndreaptă spre Bucureşti sunt puşi la mare încercare. Se circulă bară la bară în Balş, din cauza lucrărilor de asfaltare care au loc pe DE 574. Oamenii stau chiar şi o oră în trafic, iar cozile de maşini se întind de la Pădurea Sarului şi până la intrarea în Balş.  

Şoferii trebuie să aibă nervi de oţel, pentru că traseul de la intrarea până la ieşirea din Balş se parcurge în aproximativ o oră. Asta în condiţiile în care, în mod normal, drumul era străbătut în maximum 10 minute. Agenţii Poliţiei Rutiere sunt în alertă toată ziua şi dirijează traficul în intersecţiile aglomerate, pentru că se circulă pe un singur sens de mers.

Poliţiştii spun că nu există variantă ocolitoare, de aceea toate maşinile care merg spre Bucureşti pe DE 574 trec prin Balş.

Autorităţiile locale susţin că situaţia ar fi fost mult mai simplă dacă guvernanţii ar fi aprobat proiectul pentru construirea unei centuri ocolitoare.

Covorul asfaltic al Drumului European 574 este schimbat în totalitate, după ce mai bine de zece ani s-au făcut doar lucrări de întreţinere. Reprezentanţii Secţiei Drumuri Naţionale Slatina speră ca până la sfârşitul lunii octombrie traficul să se desfăşoare pe ambele sensuri de mers.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri