Sari la conținut
News Alert

Trei pui de leu, născuţi la Grădina Zoologică din Râmnicu-Vâlcea

Eveniment important la Grădina Zoologică din Râmnicu-Vâlcea. Leoaica Sheila a născut trei pui. Cele mai noi atracţii ale grădinii zoologice nu pot fi deocamdată admirate de publicul larg. Îngrijitorii au decis să izoleze pentru moment puii, de teamă să nu fie atacaţi de animelele adulte. Până când vizitatorii îi vor putea admira, puiuţii se bucură de o atentă îngrijire.

Cei trei pui de leu au venit pe lume săptămâna trecută. Sheila, o leoaică de 5 ani, născută şi crescută la Grădina Zoologică din Râmnicu-Vâlcea, a dat naştere celor trei pui perfect sănătoşi.

„Sperăm să fie o atracţie pentru vizitatori şi să fie totul bine pentru ei, iar noi o să avem grijă de ei cu toată inima şi cu tot dragul”, a spus Şerban Teodorescu, administratorul Grădinii Zoologice din Râmnicu-Vâlcea.

Leoaica Sheila a mai fost gestantă în urmă cu 2 ani. Din păcate, cei doi pui născuţi atunci nu au supravieţuit.

Oamenii abia aşteaptă să poată să îi vadă pe cei mai noi locuitori ai grădinii zoologice.

Cei trei pui de leu vor putea fi admiraţi de vizitatori abia peste câteva săptămâni. Grădina Zoologică din Râmnicu-Vâlcea are acum în total 10 lei. Complexul se întinde pe 3 hectare şi are peste 500 de animale din 50 de specii.