Un bărbat a găsit gândaci în cerealele cumpărate dintr-un hipermarket din Craiova

Data publicării:
CEREALE

Gândaci şi larve. Asta a găsit un tânăr într-o pungă de cereale cumpărată dintr-un hypermarket din Craiova. Bărbatul a sesizat imediat inspectorii OPC Dolj, care au retras marfa din magazin. Societatea comercială riscă acum o amendă de până la 20 de mii de lei.

Robert Cârstea a cumpărat dintr-un hypermarket din Craiova cereale tip musli de aproape 10 lei. Când a ajuns acasă şi se pregătea să le pună pe masă, a avut însă o surpriză de proporţii.

„Când am ajuns acasă şi am deşertat punga în care le cumpărasem, erau pline de larve şi de gongi de tot felul. Le luasem pentru fiica mea, că îi place să le mănânce cu lapte”, a spus Robert Cârstea.

Bărbatul a mers la Oficiul de Protecţie a Consumatorului Dolj, pentru a face o plângere. El le-a arătat inspectorilor cerealele cu gândaci, precum şi bonul de la casă. Inspectorii au mers în control la hypermaket-ul respectiv şi au luat măsuri.

„Le-am scos de la vânzare, le-am distrus. De asemenea, am distrus tot lotul care exista în magazin, pentru a fi mai sigur şi a nu mai cumpăra nimeni aceste cereale”, a precizat Jean Marinescu, inspector OPC Dolj.

Hypermarketul care comercializa cerealele riscă să primească o amendă cuprinsă între 2.000 şi 20.000 de lei.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri