Un poliţist local din Tg. Jiu a recuperat banii pierduţi de un tânăr

Data publicării:
230414 tanar bani

Un agent de la Poliţia Locală din Târgu Jiu a reuşit să recupereze banii pierduţi de un tânăr. El a văzut două persoane care numărau 1.000 de lei şi când a aflat că acestea găsiseră banii, i-a luat şi i-a inapoiat proprietarului. Şi nu este la primul gest bun făcut. De Florii, a salvat un bărbat căzut în stradă.  

Tânărul care a pierdut banii administra mai multe automate de cafea. În ziua cu pricina, a colectat banii şi a mers la un magazin să-i schimbe în bancnote mari. Atunci a observat că pierduse 1.000 de lei.

„Din buzunar, fiind rupt, i-am pierdut în faţa magazinului, pe trotuar. Am intrat în magazin, când am băgat mâna în buzunar, am văzut că îmi lipsesc banii”, a spus Lucian Negrea, păgubitul.

În timp ce dădea telefoane, în speranţa că va recupera banii, un poliţist local a văzut două persoane care numărau banii pe care îi găsiseră în faţa magazinului.

„Am întrebat de unde provin acei bani. Dumnealor au motivat că se îndreptau către noi să ne predea acei bani. Am preluat acei bani de la dumnealor şi după aceea am trecut la efectuarea verificărilor, pentru a depista persoana care a pierdut acea sumă de bani”, a spus Cristian Ciuhu, poliţist local.

Tânărul care a pierdut suma spune că risca să îşi piardă serviciul dacă nu recupera banii, mai ales că nu avea de unde să-i înapoieze.  

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri