Urmărire spectaculoasă în Olt. Pentru prinderea unui bărbat acuzat de înşelăciune, poliţiştii au tras focuri de armă

Data publicării:
111113 ACUZAT PRINS

Urmărire spectaculoasă în această după-amiază. Zeci de poliţişti, jandarmi şi criminalişti au pornit pe urmele unui bărbat acuzat pentru înşelăciune. Acesta a reuşit să fugă din Vâlcea, dar a fost prins la intrare în Balş. Oamenii legii au tras mai multe focuri de armă pentru a-l prinde pe fugarul care şi-a abandonat maşina şi s-a refugiat în Padurea Sarului din Olt.

Bărbatul a ajuns în atenţia poliţiştilor din Vâlcea, după ce un cetăţean a sunat la 112, pentru a reclama o înşelăciune. A fost dat în urmărire, însă pentru că a reuşit să fugă, poliţiştii din Vâlcea au apelat la ajutorul colegilor lor din Olt, care l-au şi prins cu focuri de armă şi câini de urmă.

„Conducătorul auto a refuzat oprirea la filtrele instituite pe raza judeţului Olt, fapt pentru care a fost folosit armamentul din dotare, unde în punctul Pădurea Sarului ocupanţii şi soferul au abandonat autoturismul, fugind în pădure, unde ulterior au fost identificaţi cu ajutorul câinilor de urmă”, a spus Ilie Roşu, comisar-şef Poliţia Rutieră Olt

Atât suspectul, cât şi partenerul său de drum au fost încătuşaţi. Aceştia vor fi audiaţi şi încadraţi în funcţie de faptele lor de către instanţa din Vâlcea.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri