Victorie spectaculoasă pentru baschetbalişti

Data publicării:
100316 victorie spectaculoasa

SCM U Craiova - CSU Sibiu s-a terminat 84-80

Echipa masculină de baschet SCM U Craiova a obținut aseară, prima victorie în play-off-ul Ligii Naţionale. Oltenii s-au impus, cu scorul de 84-80, în disputa de pe teren propriu cu CSU Atlassib Sibiu. Meciul s-a disputat în Sala Sporturilor "Ion Constantinescu", în faţa a peste 500 de suporteri care au intrat pe bază de invitaţie.

        Oaspeţii au început tare şi, după primul sfert, aveau un incredibil 25-13. Oltenii au tras tare până la pauză şi au mai recuperat din diferenţă, iar la cabine s-a intrat cu 37-41. Parţialul trei a fost la fel ca primul, cu oaspeţii la timonă, iar cu zece minute înainte de final, scorul arăta 64-54 pentru sibieni.

Cu şase minute înainte de fluierul final, Burlacu, Johnson şi Hargrove au reuşit trei coşuri consecutive de trei puncte şi au reuşit să strângă diferenţa, iar apoi să preia conducerea cu două minute înainte de final.

Sfârşitul jocului a aparţinut oltenilor care au pus o diferenţă de şapte puncte între ei şi vizitatori, dar în ultima secundă cei de la CSU Sibiu au marcat un coş de trei puncte care a mai redus din diferenţă. Bureau, cu 20 de puncte, a fost cel mai bun marcator, fiind urmat de Hargrove şi Pilcevic cu 14 şi Johnson cu 13.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri