Ziua Tineretului, sărbătorită la Craiova. Zeci de tineri au desfăşurat activităţi în Parcul Nicolae Romanescu

Data publicării:
020514 ziua tineretului

Tinerii din Craiova s-au făcut remarcaţi de Ziua Tineretului. Ei au cântat, au dansat şi s-au bucurat de jocurile copilăriei, astăzi, în Parcul Nicolae Romanescu din Bănie. Activităţile organizate de către Centrul de Tineret au strâns şi tineri din Turcia şi Slovenia.  

Foişorul din Parcul Nicolae Romanescu a fost astăzi plin de tineri. Cu toţii au participat la diverise activităţi organizate cu ocazia Zilei Tineretului.

„Am venit astăzi, în parc, pentru a face activităţi împreună cu prietenii şi să impresionăm lumea care este aici şi să cântăm împreună”, a spus o tânără.

Anul acestea, au existat şi oaspeţi din străinătate. Ei au venit cu un alt proiect, însă au fost bucuroşi să afle că sărbătoresc Ziua Tineretului în România.

„Am venit astăzi în parc să sărbătorim, să ne bucurăm că suntem tineri şi să cântăm, avem activităţi sportive, animaţie, facem baloane pentru copiii care trec, pictăm pe faţă”, a spus Ionela Buşe, reprezentant Centrul de Tineret.

Tinerii români sărbătoresc Ziua lor Națională pe 2 mai, iar din anul 2000, se distrează şi de Ziua Internațională a Tineretului, care se sărbătorește pe 12 august, în plină vară.

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri