Accident cu şapte victime. Un Logan a intrat pe contrasens şi a lovit un microbuz

Data publicării:
accident

Mai multe echipaje medicale au preluat victimele şi le-au transportat de urgenţă la spital. Şapte persoane au fost rănite în urma impactului dintre cele două maşini.

Marcel Pavel, şofer microbuz: "Cinci s-au lovit. La cum stăteau pe bănci, s-au lovit la cap. S-au îndoit scuanele. Aţi mai avut timp să evitaţi, să faceţi vreo manevră? Nu am avut, că deodată a sărit în faţa mea."

Şoferul Daciei este vinovat de producerea accidentului. A pierdut controlul maşinii şi a intrat pe contrasens unde a lovit microbuzul care se îndrepta către Şendreni.

Andreea Dragu, victima: "O persoană din faţă s-a lovit la gură şi una are fractură de claviculă. Eu am avut noroc, stăteam pe scaun. Dar restul erau în picioare. V-aţi lovit de scaunul din faţă? Da, de scaunul din faţă."

La spital au ajuns imediat şi rudele celor răniţi în accident.

Laurenţiu Bejan, soţul unei victime: "Mi-a spus să vin urgent la Tirighina acolo că a făcut autobuzul accident. E rănită grav? La gură un pic, piciorul, o doare capul."

Dintre cele şapte victime, cel mai grav este rănit şoferul Daciei, cel care a provocat accidentul. Medicii susţin că nimeni nu se află în pericol şi vor mai ţine pacienţii în spital pentru monitorizare. Între timp, la locul accidentului poliţiştii au continuat cercetările.

subcomisar Bogdan Cojocaru, şef Poliţia Rutieră Galaţi: "Un conducător al autoutilitarei, marca Dacia, nu a adaptat viteza la condiţiile de drum şi a intrat frontal într-un autobuz care efectua transport regulat de persoane."

Şoferului vinovat pentru producerea accidentului i se va întocmi dosar penal pentru vătămare corporală din culpă.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Liviu Hagiu

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri