Sari la conținut

Accident grav pe şoseaua dig

Şoferul care a provocat accidentul mai avea în maşină alte cinci persoane, printre care un copil de patru ani. Martorii au văzut scene de groază.

"Soţia lui era aşa şi copilul între scaune. Copilul a sărit direct în parbriz" spune un martor.

Celelalte două maşini implicate în accident au ajuns pe câmp, de o parte şi de alta a şoselei. Una dintre ele se afla la peste 20 de metri distanţă.

În urma impactului aceasta a luat foc, iar şoferul a ieşit prin parbriz. Celălalt şofer care a sărit de pe şosea a avut noroc şi a scăpat fără răni.

"A intrat în noi. Nu ştiu. Brusc. Nu am observat. Eram doi în maşină. Celălalt pasager e şi el rănit" povesteşte unul dintre şoferii implicaţi în accident.

Totul în urma unei depăşiri neregulamentare.

Doru Stăncună - Poliţia Rutieră Brăila: "Se pare că pe fondul unei depăşiri neregulamentare, trei maşini implicate, două avariate în proporţie de 90 la sută. Avem deocamdată şase victime la spital, primesc îngrijirile necesare. Vom continua cercetările".

"Viteza excesivă. Se circulă cu viteză în zona asta şi la ora asta târzie" declară alt martor.

Pentru pompierii şi medicii SMURD intervenţia fost dificilă. Una dintre victime a avut nevoie de descarcerare.

căpitan Mircea Constandache - comandant detaşament ISU Brăila: "Am intervenit cu trei autospeciale, una de descarcerare, una de stingere cu apă şi spumă şi o ambulanţă SMURD. Toate victimele au fost extrase din maşini şi au fost predate la ambulanţele SAJ şi SMURD. Una dintre victime a fost resuscitată de către echipajele smurd. De asemenea a fost stins şi incendiul la una dintre maşinile implicate în accident".

Din nefericire, şoferul maşinii care a luat foc a murit la câteva ore după ce a fost transportat la spital. Celelalte victime au suferit multiple răni, dar sunt în afara oricărui pericol.

Reporter: Adrian Obreja
Operator: Gelu Mormoloc