Sari la conținut

Animaţii pentru familie, în aer liber

Până sâmbătă, 23 mai, Galațiul este gazda celei de-a XXII-a ediţii a Festivalului Internaţional de Animaţie „Gulliver". Dacă, până acum, festivalul era organizat toamna, pentru prima oară acesta se va desfășura primăvara.

Eduard Şişu, director Teatrul Gulliver: "Am adus festivalul într-o zonă mai propice pentru astfel de manifestări. Mult mai ofertantă pentru noi ca teatru de animaţie şi aici o să mă refer şi la unul din elemente noi de acest festival - activităţile out door, în aer liber pe care le aducem din acest an".

Activităţile vor avea loc în Grădina Publică. Acolo sunt programate ateliere de mânuire a marionetelor și spectacole gratuite pentru copii, de marţi până vineri, începând cu ora 18.00, dar și sâmbătă, de la ora 11.00.

Eduard Şişu, director Teatrul Gulliver: "Dacă până acum festivalul se adresa doar copiilor şi ştim foarte bine că la un spectacol de teatru de multe ori copii vin însoţiţi de părinţi. Şi am zis să schimbăm în sensul acesta formatul, să aducem spectacole pentru toată familia".

Prețul unui bilet este de 10 lei pentru copii și 12 lei pentru un adult. Biletele se pot cumpăra de la sediul Teatrului Dramatic, în fiecare zi de festival, înainte de începerea spectacolelor.

Redactor: Georgiana Ciurea