Arcada, 3-0 rapid cu VCM Piatra Neamţ

Data publicării:
arcada-2

Arcada Galaţi a avut parte de un meci foarte uşor în faţa celor de la Volei Club Municpal Piatra Neamţ. Gălăţenii s-au impus lejer, în trei seturi câştigate fără emoţii: la 15, la 16 şi la 15. Arcada a jucat foarte bine şi a demonstrat încă o dată că perioada dificilă prin care a trecut este definitiv lăsată în urmă. Mai mult, antrenorii Nicu Harabagiu şi Marian Apostu au apelat şi la jucători tineri, care au stat pe banca tehnică până acum. Meciul cu echipa din Piatra Neamţ a fost cel mai scurt pentru Arcada în acest sezon: a durat doar o oră şi zece minute.

Alexandru Cerşemba, jucător Arcada Galaţi: "Nu a fost un meci foarte greu. Bănuiesc că nu prea s-au concentrat, nu au venit aici cu prea mari pretenţii. Probabil că începem şi noi să ne regăsim, să jucăm din ce în ce mai bine. Ne-am găsit forma şi sperăm să o păstrăm până în play-off, unde avem mai mare nevoie de formă bună".

Nicu Harabagiu, antrenor Arcada Galaţi: "În momentul în care jucăm la nivelul nostru se văd şi rezultatele. Cred că avem o echipă cu jucători foarte buni şi dacă toţi jucăm împreună o să avem rezultate din ce în ce mai bune".

Şi jucătorii echipei din Piatra Neamţ au recunoscut după meci faptul că Arcada a fost echipa mult mai puternică.

Sorin Dragomir, jucător Volei Club Municipal Piatra Neamţ: "A fost foarte greu, nu destul de greu. E o echipă foarte bună, care se bate la titlu în acest an, cu foarte mulţi jucători de valoare. Noi suntem în spatele clasamentului, avem alt obiectiv".

Arcada a rămas pe locul al patrulea în clasamentul Diviziei A1 la volei masculin, ultimul care asigură prezenţa în play-off. Sâmbătă, Arcada are posibilitatea să îşi asigure matematic prezenţa în play-off cu o victorie pe teren propriu în faţa celor de la Volei Club Caransebeş.

reporter: Marius Ţuca

operator: Ionuţ Mocanu

Foto: Sorin Pană

Urmărește știrile Digi24.ro și pe Google News

Partenerii noștri